Hívjon most: +36 30 913 0356
Nyomtatás

Szolgáltatásaink

Az elmúlt években megrendelőink között voltak magánszemélyek, szervezetek és cégek. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is megtisztelnek bennünket bizalmukkal, ha a következő szolgáltatásokat keresik:

1 Pszichoterápia 
 Elsősorban tranzakcióanalitikus szemlélettel otthonosan mozgunk az egyes pszichoterápiás modalitások és technikák között (pszichoanalitikus-dinamikus, kognitív-viselkedésterápiás, hipnózis-imaginatív technikák). Csoportterápiás keretek között a tranzakcióanalitikus sorskönyvi üzenetek megértése, a játszmákból való kilépés áll a csoportmunka fókuszában.

2 Tranzakcióanalitikus képzések és szupervíziók
EATA (European Association forTransactional Analysis), vagyis az Európai Tranzakcióanalitikus Egyesület által akkreditált kiképzők képzéseket indítanak és szupervíziót vállalnak egyéni és kiscsoportos formában. A képzések és szupervíziók órái beszámítanak a Képesített Tranzakcióanalitikus (CTA) képzés óraszámaiba. További információ: www.eatanews.org


3Life coaching
A coaching olyan beszélgetés, amelynek során egy kicsit elemelkedünk a mindennapoktól, és a coach által teremtett biztonságos, elfogadó és támogató környezetben nézünk rá az életünkre, illetve arra az elakadásra, visszatérő helyzetre vagy kapcsolatra, amely gátolja az alkotó energiáink áramlását.

4Szakfordítások
Megrendelőink között vannak magánszemélyek, fordítóirodák, kisvállalkozások és nagyvállalatok, bankok, állami szervek, stb. Kiemelt szakterületeink: pszichooógia, önfejlesztés, műfordítások, jog és számvitel, gazdaság és történelem.


És, hogy hol érnek el bennünket? Elérhetőségeink:

Kérjük, elsősorban telefonon vagy e-mailen keressenek bennünket. Személyes találkozásra csak előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés után van lehetőség. Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre vagy megadja elérhetőségét a weblapon keresztül, folyamatosan tájékoztatni fogjuk szakmai programjainkról.
mobil: +36 30 9130356, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevélre feliratkozás

Adja meg nekünk az e-mail címét, és kapcsolatban marad velünk