Hívjon most: +36 30 913 0356
Nyomtatás

Rosta Teodóra

klinikai szakpszichológus-pszichoterapeuta,

tranzakcióanalitikus képző és szupervízor PTSTA(P) 

Rosta Teodora klinikai szakpszichologus, pszichoterapeuta, tranzakcioanalitikus kiképző és szupervízorAlapvégzettségemet tekintve pszichológus-pszichoterapeuta és középiskolai tanár vagyok. Munkámban elsősorban a tranzakcióanalízis integratív szemléletére támaszkodom. A tranzakcióanaízis területén képzőként és szupervízorként is dolgozom. Emellet hipnoterápiás, kognitív-viselkedésterápiás, erickson-i pszichoterápiás képzettségem is van.

Mi a pszichoterápia?  A pszichoterápia olyan támogató folyamat, amely tág spektrumban segíti a pszichoterapeutához fordulókat. Sajnálatos tévhit, hogy beteg embereknek van szüksége pszichológusra vagy pszichoterapeutára.

A pszichoterápia és tanácsadás folyamata: A folyamat egyéni igényektől, problémáktól és megküzdéshez szükséges erőforrásoktól, elérhető objektív lehetőségektől függ. A rövid terápia és tanácsadás 5-10 alkalmat vesz igénybe. A hosszú terápiák általában 1-2 éves folyamatot ölelnek föl. A pszichoterápia ideális esetben heti egy alkalmat jelent, de a két hétnél ritkább találkozások inkább a tanácsadásra jellemzőek.

Milyen problémákkal kereshetnek meg?

  • tartós és visszatérő életvezetési problémák
  • párkapcsolati problémák
  • családi nehézségek, szülő-gyerek konfliktusok
  • szorongásos zavarok (fóbia, pánikbetegség, teljesítményszorongások)
  • hangulatzavarok (depresszió, veszteségek, bipoláris zavarok menedzselése)
  • személyiségzavarok
  • étkezési problémák 

Részletes önéletrajz: kattinstson ide!

INTEGRATÍV TRANZAKCIÓANALÍZIS

képzés indul az IPE szervezésében 2013 szeptemberében. A képzés elsősorban az integratív tranzakcióanalitikus képzési hagyományokat követi, tiszteletben tartva a TA más iskoláinak hagyományait is, mindezekkel a képzésben résztvevőket megismerteti.

KÉPZŐ: Rosta Teodóra PTSTA (P)

JELENTKEZÉS: +36 30 913 0356 vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.